Samarbeten och sponsring

Tack för ett bra samarbete!

VOOV vill rikta ett stort tack till de organisationer, företag och privatpersoner som bidrar både ekonomiskt och med erfarenhet och kunskap för att utveckla vårt arbete.

Agria Djurförsäkring har gett stöd till VOOVs lokala verksamhet i Uppsala.

Alina Systems har gett VOOV rabatt vid inköp av utrustning till Projekt VOOV 2011.

Stockholms djurvänners förening har delat ut ett stipendium på 15.000 kr till VOOV 2009 som används bland annat till inköpa av ett lager av foder, kattsand och kattlådor till akuta placeringar då djurägaren inte har möjlighet att ta med sig några saker.

Arvsfonden finansierar Projekt VOOV 2011. Syftet med projektet är att VOOV ska etableras på fler orter runt om i landet.

Coaching & Motivation Scandinavia ABCarina Bång, Beteendevetare & cert. CRAFT-terapeut arbetar med anhöriga till personer med beroendeproblematik. Risken för aggressivitet ökar i samband med intag av olika substanser som alkohol och droger. Detta påverkar hela familjen, både människor och djur. Därför är det viktigt att hjälpa alla i familjen! CRAFT stödjer VOOV.

Logga CRAFT foretag2[5369855].jpgomslag-du-a%cc%88r-viktig5369856

Dagens Nyheter (DN) sponsrade VOOV med en gratis annons.

Halmstadortens djurskyddsförening, tack för ert bidrag till vår utbildningshelg för våra volontärer.

Print

Hills har gett stöd till VOOVs lokala verksamhet i Uppsala.

RAID som sedan flera år tillbaka spridit information om VOOV genom att kostnadsfritt publicera artiklar och annonser i sin tidning och låta VOOV närvara och sprida material vid bland annat årsmöten. Vi tackar RAID för deras kontinuerliga engagemang!

Sveriges Akademiska Etologer som vid flera tillfällen bistått VOOV med etologisk expertis.

Svenska Kennelklubben har gett stöd till VOOVs lokala verksamhet i Uppsala och bjuder på monterkostnaden då VOOV deltar på Stockholms Hundmässa 2013.

Studiefrämjandet har flertalet gånger lånat ut lokaler och expertis åt oss på flera orter i Sverige. Det hjälper oss att mötas och samverka i vår spridda förening!

sfr-logo

VOOV har fått stipendium från Svenska djurskyddsföreningen! Pengarna går oavkortat till vår praktiska verksamhet. Vi tackar Svenska djurskyddsföreningen för det generösa bidraget!

323c7e6ad14054caf85c5e11a79a9509

VOOV tackar Tierps Reklam som lagade vår roll-up helt gratis! Läs mer om Tierps reklam på: http://www.tierpreklam.se

 

 

 

Annonser