VOOV Göteborg inbjuder till inspirationskväll

Tisdagen den 13 oktober kl. 19.00 i lokalen Kungen på Dalheimers hus i Majorna, Göteborg

Kanske är du insatt i problematiken kring våld i nära relationer, kanske inte. Oavsett så får du denna kväll viss insyn i vilken roll husdjur spelar i dessa relationer och vilka möjligheter som finns att hjälpa våldsutsatta, både människor och djur.

Veterinär Omtanke Om Våldsutsatta (VOOV) är en ideell förening som förmedlar tillfälliga jourhem till djur under den tid deras ägare bor i skyddat boende efter att ha lämnat en våldsrelation. För mer information se Riksförbundet VOOVs hemsida http://www.voov.nu eller lokalföreningen VOOV Göteborgs egen hemsida http://www.voov.nu/goteborg och följ instruktionerna. Där finns information som gäller specifikt VOOV Göteborg, inklusive kontaktuppgifter för olika ändamål.

Kvällens föreläsare är Nathalie Nordén, ordförande i Riksförbundet VOOV. Nathalie har funnits med i föreningen sedan den startade och har senare i sin roll som projektledare arbetat med att sprida information om VOOV i Sverige. Hon har bland annat medverkat i tv-programmet Fråga doktorn i SvT och intervjuats i radio av Lotta Bromé.

På plats finns även representanter från VOOV Göteborg, som kan svara på frågor gällande just VOOV Göteborg, och Djurens Vänner i Göteborg, som generöst sponsrar kvällen.

Så kom och lyssna, vi bjuder på fika!

Välkommen!

Vill du ha fika så ber vi dig anmäla dig och specificera allergier eller andra önskemål senast den 5 oktober till informatorvoovgoteborg@gmail.com

Kvällen sponsras av Djurens Vänner i Göteborg

Annonser
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.